Jump to content

Kórházi látogató

2015. 02. 16. 16:00

A következő cikk is csak megerősíti azt a tényt, hogy a kutyák nagyon hűségesek. Nem árulunk el ezzel újdonságot, mégis szívet melengető a most következő történet.

Egy amerikai kisvárosban él Nancy Franck és Sissy nevű kutyája. A hölgynek kórházba kellett vonulnia súlyos betegsége miatt, ahová természetesen hűséges társa nem mehetett vele. Sissy nem hagyta magát. Egy gyanútlan estén az idős hölgy férje kiengedte levegőzni kutyáikat. Amikor szólongatta Sissyt, az nem jött elő.

Nem véletlenül, hiszen a biztonsági kamera felvette, ahogy a kutyus besétál a kórház épületébe, mint egy látogató. Kereste a gazdáját. Pedig a kórház húsz háztömbnyire volt az otthonuktól, mégis rátalált imádott gazdájára.

Az asszony férje a kutya keresésére indult, de nem találta. Órákig kereste a csavargót, még a helyi állatvédőket is felkereste, hogy segítsenek megtalálni Sissyt. Az idős házaspár lányát másnap értesítette a kórház személyzete, hogy a kutya a kórházban időzik.

A törpesnauzer fajtájú Sissy teljesen természetesen sétált be a kórházba, tudta kit keres és tudta azt is, hol kell keresni.
Nem maradhatott bent Nancyvel a kórházi szobában a kutyus, mégis annyit engedtek a családnak, hogy rövid időre láthatták egymást. Kutyájának hűsége és szeretete többet ért a beteg asszonynak, mint a gyógyszerek.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: nydailynews.com)