Jump to content

Isteni üzenet

2015. 02. 28. 16:00

Megható történet egy kis gazdiról, aki nehezen fogta fel és viselte imádott kutyájának elveszítését. Hogyan segített neki édesanyja és egy jóakaró? Tudd meg!

Az amerikai 4 éves kislány Abbey nevű kutyusa elpusztult. A kislány természetesen nehezen viselte négylábú pajtásának hiányát. Édesanyját kérte meg, hogy írjanak Istennek egy levelet, hogy megismertesse vele Abbey-t. Az édesanya enyhíteni akart lánya fájdalmán, megírta a levelet, amit Meredith diktált.

„Kedves Isten! Megkérlek, vigyáznál a kutyámra? Tegnap halt meg és most ott van veled a Mennyországban. Nagyon hiányzik. Boldog vagyok, hogy nekem adtad őt, akkor is, ha végül nagyon megbetegedett. Remélem, hogy fogsz vele játszani. Abbey szeret a labdázni és úszni. Küldök róla egy képet, így amikor meglátod, tudni fogod, hogy Ő az én kutyám. Tényleg nagyon hiányzik...”

Megcímezték Istennek a borítékot, ráírták a feladó adatait is, bélyeget ragasztottak a levélre, és ahogy illik, postára adták. A kislány érdeklődött, hogy vajon a címzett megkapta-e már a levelet. Pár napra rá az ajtó előtt egy aranyszínű csomagot találtak, amelyben egy könyvet találtak. Amikor egy háziállat elpusztul címmel. A könyvben benne volt a kislány levele, amelynek másik oldalán Isten üzenete.

„Kedves Meredith! Abbey rendben megérkezett a mennyországba. Igazán nagy segítség volt a kép, amit küldtél, rögtön felismertem őt! Abbey már nem beteg. A lelke itt van velem, mint ahogyan a te szívedben is mindig ott lesz. Abbey nagyon szeretett a kutyád lenni. Mióta nincs szükségünk a testünkre itt a mennyországban, nekem sincs zsebem, ahova a képet, amit küldtél, eltehetném, így visszaküldöm neked ebben a kis könyvben, hogy neked is legyen valami, ami emlékeztet rá. Köszönöm a csodálatos levelet, és köszönöm anyukádnak, hogy segített megírni és elküldeni nekem. Csodálatos anyukád van! Személyesen választottam ki neked! Minden nap küldöm áldásaimat és emlékezz rá, hogy nagyon szeretlek! Egyébiránt nagyon könnyen megtalálható vagyok. Ott vagyok, ahol szeretet van. Szeretettel, Isten.”

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: tetejetlenfa.blogspot.com)