Jump to content

Segítség kell Vajdának

2015. 03. 12. 09:05

Egy rossz mozdulat, és a baj megtörtént. Vajda, a vizsla is egy ugrás után rossz érkezés után sérült meg. Most vár a jobb sorsra.

Olyan szerencsétlenül esett a kutyus, hogy alig tudja használni hátsó lábait. Hiába tettek meg mindent gazdái, nem gyógyult meg. Műtéten esett át, úszni hordták Vajdát, masszíroztatták. Egy darabig volt változás, aztán abbamaradt. Fogyott a pénz, az idő, a türelem és remény is. Gazdái is elfáradtak a küzdelemben, ezért segítséget kértek. Szeretnének olyan életet biztosítani kutyájuknak, amely fájdalommentes, teljes lehet számára.

Először is befogadót keresek, de nem ám akármilyet. Ahhoz, hogy Vajda megfelelően tudjon gyógyulni, tudni kell néhány dolgot: nem szobatiszta, vizelettartási problémái vannak a sérülése miatt. Makacs, de a teste ehhez nem alkalmazkodik, kamaszkorú, izmai sorvadtak, húzza mag után a lábait. Nem tud sem lépcsőzni, sem más állatokkal együtt játszani.

Neurológiai vizsgálatok az mutatták ki, hogy a kutyus már soha nem lesz járóképes. Meg tud állni ugyan a hátsó lábain, de járásra alkalmatlanok. Mióta megkapta új kutyakocsiját, az életkedve visszatért, újra boldog, és száguldozhat.

Ha bárki úgy érzi képes lenne Vajdának segíteni, Vajdával együtt élni, gazdája lenni, akkor küldjön e-mailt a címre.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu)