Jump to content

A motorosok jó emberek

2015. 03. 15. 16:00

A motorosokat olykor kemény, faragatlan embereknek tartják. Ettől a sztereotípiától nehezen tudnak elvonatkoztatni. Ne ítélj elsőre!

Brazília legnépesebb város São Paolo. Ennek a közel 20 milliós óriás városnak az egyik autópályáján egy ijedt kóborkutyus igyekezett keresztüljutni. Az úton haladó motoros csapat arra figyelt fel, hogy a szerencsétlen jószág épp egy szalagkorláton keresztül próbál átvergődni. A biztos halálba, ugyanis az még csak az út egyik szakasza lett volna, a másik felében szinte biztos lett volna, hogy egy gyanútlan autós elgázolja a jószágot.

Ám a motorosok meg akarták menteni az állatot, így arra döntöttek, hogy megállítják a forgalmat és az ijedt állatot biztonságos helyre terelik, majd befogják.

A kutyus próbára tette a motorosokat. Motoron ülve terelték az állatot, egyikük pedig igyekezett megfogni. De a kutyusban az ösztön dolgozott, próbálta menteni bőrét. A kutyus futott, ahogy bírt, átbújt az emberek lába között, kicselezte őket, de végül elkapták és védelembe helyezték a kistestű keverékkutyust.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: msnewsnow.com)