Jump to content

Kabalakutya végzete

2015. 03. 15. 09:05

Egy kínai egyetemre nem csak emberek jártak tanulni, hanem állandó résztvevője volt az előadásoknak egy kutyus is. Hosszú éveken át.

Senkit nem zavart jelenlétével a fehér keverék kutyus, akit Caspernek neveztek. Casper kóbor eb volt. Az egyetem területére vetette a sors, majd mindig egyre beljebb jutott az épületben. Mire észbe kaptak, már szerves része volt a kutyus az egyetemi képzéseknek.

A hallgatók nagy része örült a kutyus jelenlétének. Elmondásuk szerint sokkal felszabadultabbak voltak akkor az órák, amikor Casper jelenlétével színesítette azt. Még a munka is jobban haladt. Az oktatókat sem zavarta a kutyus jelenléte, ám a vezetőség nem így gondolta.

Az egyetem környékén befogtak jó pár kóbor ebet, köztük Caspert is, majd elpusztították azokat és az egyetem kukájába dobták tetemüket, amely természetesen általános felháborodást keltett a hallgatókban.

Az egyetem vezetősége arra hivatkozott, hogy kénytelenek voltak megtenni ezt a lépést, ugyanis a kutyák felborogatták a kukákat, agresszívan viselkedtek. A hallgatók azt mondták, ezek csak kifogások voltak. Féltek attól, hogy szemet fog szúrni a kutyák jelenléte és csökkenni fog az intézmény minősége az emberek szemében. Így nem?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: sickchirpse.com)