Jump to content

Dagadó tacskók

2015. 03. 24. 09:00

Annyira szeretjük kedvenceinket, hogy minden jóval szeretnénk ellátni. Ez olykor olyan túlzásokig fajul, hogy háziállataink dagadó, szinte mozdulni sem tudó szőrcsomóvá válik.

Két tacskó is olyannyira elhízott, hogy a mozgás csak nagy nehezen kivitelezhető volt. Az egyik tacsi Dennis, amelyik 25 kilósra dagadt. Új gazdához került, aki elhatározta, hogy egészséges és boldog kutyust farag kiskutyájából. Két év alatt sikerült a 25 kilót 5 kilóra visszaszorítani úgy, hogy egészséges ételeket etetett kedvencével, többet mozogtak. Mint az embereknél, Dennis tacskónál is a nagy súlyveszteség felesleges bőrt hagyott maga után. Ezt plasztikai műtéttel eltávolították. Dennis így már ugyanolyan boldog és ugyanazt teheti, mint társai.

Egy másik kövér tacskó az Obie névre hallgat. A hét éves kutyus 25 kilótól szabadult meg egy év alatt. Hihetetlen teljesítmény. Szintén második gazdájához kerülve kezdtek bele a diétába. Előző gazdája egy idős házaspár volt. Szomorú ábrázatának nem igazán tudtak ellen, ezt mutatta is a súlya, 35 kiló. Az új gazda szigorú, következetes diétára és sok mozgásra ítélte Obie-t, így sikerült lefogynia. Facebook profilja nagyon népszerű, sokak számára a remény példaképe ez a kutyus.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: news.com.au)