Jump to content

Kutyás kirándulás a Börzsönyben

2015. 04. 03. 09:05

Egy nagyon jó természet közeli és állatbaráti megmozdulásra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ha aktívan szeretnél kutyáddal közösen kikapcsolódni, megteheted. Olvasd csak a felhívást!

„Ezúton szeretnénk Titeket meghívni a Kőbányai Kutyasuli szervezésében tartandó kutyás kirándulásunkra. Húsvétkor mi is tartunk egy rövid szünetet az iskolán, így arra gondoltuk, hogy kihasználjuk az időt egy kis kirándulásra. A sonkát, tojást előre ledolgozandó séta annak is ideális lehet, aki a locsolkodást nem szeretné kihagyni, hisz a hétvége első napján, szombaton megyünk.

Időpont: 2015.04.04 (szombat)
Gyülekező: 9.30-tól
Túra indulása: 10.00.
Helyszín: Nagybörzsöny, Völgy utca vége (Ifjúsági tárbor és Erdei vasút végállomásánál lévő parkoló)
GPS koordináták: N47° 55.871' E18° 50.341'

Természetesen bárkit szívesen látunk, aki szeretne csatlakozni. Mindössze annyit kérünk, hogy csak olyan kutyával gyertek, aki jól ki jön a többi ebbel, valamint a tüzelő szukákat hagyjátok otthon. A Kőbányais tagság és a kutya nem feltétel. ;)

Az eseményre ITT tudtok jelentkezni.A jelentkezés nem feltétel, ám a létszám tervezésében mindenképp segít nekünk, ha tudjuk kire számíthatunk. Kérdés, probléma esetén keressétek bátran: Kiss E. Dórát (, 20/4298-408).
A túráról elöljáróban annyit, hogy a Börzsönyhöz híven lesz néhány kaptató, ám ez ne riasszon senkit vissza. :)

Mindenesetre egy kényelmes túracipő vagy bakancs ajánlott viselet lesz. Valamint megfelelő kullancs elleni védelemről is javasolt gondoskodni saját és jószágunk részére."

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/amarqt.com; Fotó: kutyasturak.hu)