Jump to content

CAC Kutyakiállítás – Póstelek

2015. 04. 04. 16:05

2015. április 5-én kerül megrendezésre Békéscsabán a CAC kutyakiállítás, amely remek programnak bizonyulhat húsvét vasárnapján.

A Pósteleki Kastélypark területén kap helyet a kutyakiállítás. Ez a 15 hektáron elterülő park Békés megye egyik legszebbje. Legtitokzatosabb és legérdekesebb látványossága a Wenckheim család mára már romkastélya, amely fosztogatók áldozatává vált. Mégis nagy turisztikai forgalmat biztosít az odalátogatóknak.

Ezt az egykor grófi birtokot választotta a Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület a megmérettetés helyszínéül.CAC kutyakiállítást már 1990-től szervezett a békéscsabai egyesület, de akkor a helyi sportcsarnokban kerülte megrendezésre a program. 2011 óta azonban már a Pósteleki Kastélypark ad otthont ennek az eseménynek.

Minden érdeklődőt és kiállítót szívesen vár a Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület. A kiállító számára, a kutyákkal való érkezés 7:30-tól lehetséges, maga a rendezvény 10 órától kezdődik. 11 órától kutyás és agility bemutatók lesznek láthatók, 14:30-tól pedig a kutyák versenye is megkezdődik.A rendezvény területén a parkolás 1000 Ft, a belépők gyerekek számára 500 Ft, míg felnőttek részére 800 Ft-ba kerülnek.

Igazi szabadtéri, állati program húsvét vasárnapra. Ne hagyjátok ki!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: othonikedvenc.hu; Fotó: kutya-portal.hu)