Jump to content

Szerencsétlen szerencse

2015. 04. 07. 09:00

Kínában történt egy baleset, melynek következtében a sofőr elütött egy kutyát, de ami eztán történt valószínűleg bevésődött az ember és kutya emlékezetébe is.

Kínában egy férfi nagy sebességgel haladt az úton, semmit nem sejtett abból, hogy elütött egy kutyát és az autó lökhárítójába szorult állatot utaztatja. Már magában is érdekes ez a történet, de hogy a kutyus szinte sérülésmentesen élte túl ezt a kalandot, még hihetetlenebb.

Majdcsak 400 km-en keresztül vezetett a sofőr úgy, hogy mit sem sejtett a kutya létéről. Csak annak kínos ugatásának meghallása után állt meg és nézte meg a hang forrását.A férfi emlékezett arra, hogy egy erdősebb résznél kutya futott ki elé, és sajnos már az ütközést nem tudta elkerülni. Meg volt győződve afelől, hogy az állat elpusztult, így meg sem állt. 400 km után az ugatása elárulta a kutyust.

Amint észrevette a szerencsétlen állatot, kiszabadították a lökhárító rácsa mögötti szűk helyről. Nagyon meglepődtek, amikor kiderült, hogy a kutyus csak kisebb sebeket és zúzódást szenvedett.

Rosszban a jó: a férfi jelnek vette ezt a különös történetet, így magához vette az ebet.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikevenc.hu; Fotó: hir24.hu)