Jump to content

Rex mentés

2015. 04. 21. 09:00

Egy rég nem látott családtag meglátogatásakor váratlan látvány fogadta az odaérkezőket.


Az idős nagypapát mentek meglátogatni a családtagok. A nagypapa már segítségre szorult, ezért néhány rokon odaköltözött. Az újonnan érkezők már nem találták hasznosnak a 10 éves német juhász fajtájú Rexet. Pedig azelőtt családtagként élt az idős házaspárral a kutyus. A házaspár női tagjának halála után minden megváltozott. A férfi állapota is romlani kezdett. A kutyát láncra verték, enni is csak óvatosan adtak, sebeit nem kezelték.

Erre a látványra ért ki a rokonság többi tagja. A látvány annyira felkavarta őket, hogy értesítették a kaposvári Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület tagjait.

Rex állapota fél év alatt romlott le a jelenlegire. Azelőtt a német juhász jó állapotban lévő kutyus volt. Ezt tetézve az idős úrral élő rokonok is ellenségesek voltak, csak határozott és erélyes fellépés mellett tudták Rexet kiszabadítani. Az állatvédőket is megrémítette a kutya állapota. Mindennek ellenére Rex hálás volt ezeknek az embereknek azért, hogy elhozták szenvedésének helyszínéről.

Testét nyílt sebek borították. Antibiotikumos kezelésben részesítették, étvágya és életkedve is egyre jobb. Egy budapesti család, ahol már él egy német juhász kutyus, be is fogadná családjukba Rexet.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: kutyabarat.hu)