Jump to content

Erre aztán nem számított a rabló

2015. 06. 10. 16:00

Nem véletlenül tartanak házőrző kutyát a háznál. Néha be is kell bizonyítaniuk, hogy jól végzik feladatukat. Egy debreceni kutyus beváltotta a hozzá fűzött reményeket.


Debrecenben, a saját házukban békésen pihent éjszaka egy házaspár. Ezt egészen addig tudták tenni, amíg nápolyi masztiffjuk a garázs felől éktelen hangos, szűnni nem akaró ugatásba kezdett. A teleknek ezen a pontján nevelte ugyanis az anyaállat kölykeit.

A gazda felébredt és lement az udvarra, ott pedig a garázs ajtaját nyitva találta. A gazda és a betörő is megijedt, de a garázda személynek főleg akkor szállt inába a bátorsága, amikor a vicsorító masztiff feltűnt. Kölykeit, gazdáját védelmezte az állat.

A gazda később zsírba mártott kenyérbe nyomkodott tablettákat talált, ám a kutyák nem ették meg szerencsére a „finom” falatokat. A gazda azonnal értesítette a rendőrséget. A hatóság azonnal kint termett.

Az ügynek csak egy szépséghibája volt. Mivel nem tűnt el semmi, így nem is nyomoznak. Se cipőnyomat, se ujjlenyomat, se a kenyérdarabokat nem vizsgálták.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)