Jump to content

A nagy nap sem telhet el nélkülük

2015. 06. 13. 16:00

Egyre több helyre magunkkal vihetjük kedvenceinket. Azok, akik valóban családtagként kezelik állataikat, mindenhol maguk mellett szeretnék tudni kedvenceiket. Még az esküvőn is.

 

Egy esküvő megszervezése idő és pénzigényes. Még tovább fokozódnak az izgalmak akkor, ha a pár, vagy a család ragaszkodik kedvencünk jelenlétéhez is a nagy napon. De nem kivitelezhetetlen, hiszen ma már egyre több állatbarát étterem van. Ezek a helyek alkalmasak az esküvő lebonyolítására.

Ha a hely megvan, akkor még van teendő, hiszen az állatok törődést, figyelmet igényelnek. Biztosítani kell a kutya vagy macska számára a friss vizet, vagyis legyen egy tál, amelybe vizét tudjuk tölteni. Emellett érdemes saját pokrócát, almát is elvinni, és egy úgy kell elhelyezni azt, hogy nyugodtan el tudjon húzódni az emberek elől.

A menyasszonyon lévő gyönyörű esküvői ruha minden szemet vonz, de ha ott van a kedvenc, még nagyobb lehet a hatás. Kiegészítőkkel díszbe öltöztethetjük erre az alkalomra a kutyust, cicát is, de arra kell törekedni, hogy az állat számára kényelmes legyen.

Habár a szertartás utáni lakodalom a szórakozásról szól, az állatok számára nem túl hasznos és élvezetes a nagy zaj. Érdemes tehát nyugalomba helyezni ez időre az állatokat.

Nemcsak az ifjú pár mellett díszelegve mutat jól egy különleges kiegészítőkkel díszített kutyus vagy cicus, hanem az esküvői fotókon is.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)