Jump to content

Csak várni kellett a jóra, jó sokat

2015. 07. 01. 17:00

Egy sokat szenvedett kutyus végre révbe ért. Sokat kellett ezért szenvednie és várnia, de csak eljött az ő ideje.

 

Egy fiatal amerikai srác hazafelé tartott, amikor az egyik utca úttestén ott csücsült a kutyus. Megpróbálta magához csalogatni, de nem járt sikerrel. A kutya nagyon bizonytalan és bizalmatlan volt az emberekkel. Másnap újból megkísérelte, be is fogta a kutyust.

A Rosie-nek keresztelt németjuhász keverék nem csoda, hogy ennyire tartott az emberektől. Teste lesoványodva, nyakát csak a gerincoszlop, némi ín és izom tartotta. Valaki a múltjából még valószínűleg kölyökkorában egy cipőfűzőt kötött a nyakába. Csakhogy ahogy a kutya nőtt, a cipőfűző nem tágult, hanem fokozatosan belevágott az állat húsába.

Amikor a fiú rátalált, akkor az orrát bűz csapta meg. A kutyus elhalt bőrének szagát érezte. Azóta az új, kedves és felelős gazdi azon dolgozik, hogy az állat szenvedéseinek nyoma eltűnjön. A gyógyulás azonban hosszú folyamat.

A gondatlan gazdi miért nem vágta ki a kutya nyakából az egyre fojtó cipőfűzőt? Miért nem pórázt használt? Habár az is nagy sebet tud ejteni, ha nem az eb méretének megfelelő. Annyi megoldás van így a XXI. században, és mégis találkozni ilyen szörnyű estekekkel.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)