Jump to content

Tappancs Állatfesztivál Szegeden

2015. 07. 10. 17:00

Vasárnapi programként egy szegedi állatos rendezvényt ajánlunk figyelmetekbe. Azon túl, hogy jól érezheti magát a család, még jótékonykodhattok is.

A XIV. Tappancs Állatfesztivál július 12-én kerül megrendezésre, ahol macskáké és kutyáké lesz a főszerep. A programok fél 10-től kezdődnek az újszegedi ligetben, és a 17 órakor kezdődő kutyaszépségversennyel zárják a fesztivált.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális és Pénzügyőr Főigazgatóság bemutatója, és gyógyító kutyusok is megmutatják tudásukat. Még a felelős kisállattartásról is lehet, hogy tudnak újat mondani, ez egy előadás keretében tekinthetik meg az odalátogatók. A Beagle fajtamentő csoport is bemutatkozik, majd a Kutyabarátok közössége tart kiselőadást a felelős kutyatartás nehézségeiről, szépségeiről, az első lépésektől kezdve. Lesz tombolasorsolás és kutyaszépségverseny, amely egyben a záró program is.

A XIV. Tappancs Állatfesztivál standjain számos terméket meg lehet vásárolni, és ennek az a szépsége, hogy a látogatók, az állatbarátok ezzel támogatják a Tappancs Állatvédő Alapítványt. A szervezet célja ugyanis az, hogy az alapítvány tanyáját fel tudják újítani.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)