Jump to content

Bocs, de ezek milyen kutyák?

2015. 07. 12. 09:00

Kutyavásárláskor fel vagyunk készülve, hogy mire számíthatunk. Egy biztos, kutyát szeretnénk. Ezek szerint nem olyan egyértelmű ez, legalábbis nem mindenkinél.

 

A vietnámi Vang Kaj-jü számára legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy ingatag lábakon áll a faj, fajtaismeret. Az egy dolog, hogy egyes kutyafajták között nem igazodik ki az ember, de két teljesen más faj kölykeit összekeverni azért már bődületes.

A férfi egy banánültetvényen való munkája közben egy férfi rábeszélésére vette meg a két kölyköt, hogy majd felnőve távol tartsák birtokától az idegeneket. A férfi kutyaként kezelte az állatkákat, gondosan nevelte és ellátta azokat. Csakhogy egy idő után a kutyák nem kutyaként viselkedtek, nőttek és nőttek, de az átlagos kutyáknál nagyobbra. Ezzel párhuzamosan persze az étvágyuk is jóval nagyobb volt. Annyira, hogy még a szomszéd csirkéit is megegyelték.

Egy ismeretterjesztő bemutatón jelent meg a férfi, és ott szembesült a valósággal, hogy az ő kutyái valójában fekete medvék, amelyek időközben felcseperedtek.

A bocsokat eladó férfi abban igazat mondott: a „kutyák” távol fogják tartani az idegeneket. Ettől függetlenül a faj beazonosítása után Vang Kaj-jü szakemberek segítségét kérte, hogy a medvéket biztonságos helyre szállítsák el.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)