Jump to content

Sok év után újra együtt

2015. 08. 23. 16:00

Adódhat olyan élethelyzet, amikor nem tudjuk kedvencünket magunkkal vinni. Költözés, betegség, egyéb okok miatt arra kényszerülünk, hogy megszabaduljunk az állattól. Egy család esetében is így történt.

A családnak muszáj volt költöznie, ám az új helyre nem vihették magukkal kutyájukat. Kényszermegoldásként egy barátjukra bízták az ebet, aki pár hét leforgása után azzal a hírrel szolgált, hogy a kutyus elpusztult.

Eltelt néhány év, a család vissza tudott költözni, és nemsoká egy furcsa hívást kaptak. Egy nő talált ugyani egy nagyon rossz állapotban lévő kutyust. Annyira megsajnálta, hogy elvitte állatorvoshoz. Ott kiderült, hogy az ebben van mikrocsip, ami alapján be tudták azonosítani a gazdit, és kapcsolatba is tudtak lépni velük.

A család alig tért magához a kábulatból, hogy a több éve halottnak hitt kutyusuk mégis él. Zeusz olyan rossz állapotban volt, hogy a repüléssel járó tortúrát nem viselte volna el, így ahhoz, hogy hazajusson gazdáihoz, az állatkórház egyik munkatársa vállalta magára a sofőr szerepet.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)