Jump to content

Gyűjtés árva kutyusok számára

2015. 09. 18. 17:00

Kirakták őket, elszöktek otthonról, de befogták őket és menhelyre kerültek. Már jó helyen vannak, de amíg rátalálnak a gazdira, vagy fordítva, addig is jó életet szeretnének számukra biztosítani.

A kiskunfélegyházi állatmenhelyen pontosan emiatt rendeznek jótékonysági gyűjtést. A menhely munkatársai pályázatokban vesznek rész és folyamatosan azon dolgoznak, hogy a 70 főt befogadó menhelyet tovább fejlesszék. Most újították fel pályázati összegből és további fejlesztéseket eszközölnek.

Jobbá akarják a menhelyi kutyusok életét is tenni, de figyelnek az ott dolgozók komfortjára is, így már öltözővel és tusolóval bővült a menhely. Azt is elmondta a telep vezetője, hogy a kutyák ellátása megoldott, de sokkal nagyobb gondot okoz az, hogy a dolgozók megkaphassák bérüket.

Hogy minél több pénzt gyűjtsenek, és a közelgő hideg időszakra felkészülhessenek, jótékonysági estet szerveznek. Pénteken eset fél hétkor kezdődik a kiskunfélegyházi Desperado étteremben. A meghívott vendég Antal Timi, és fellép a Padkaporos Táncegyüttes is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)