Jump to content

Kajakos kutyák

2015. 11. 30. 09:00

Ha valakinek kutyája, macskája van, bármilyen program megszervezésekor át kell gondolni az állatok ellátását, ha pedig több napra utaznak el, akkor még az elhelyezést is meg kell oldani, ha olyan helyre mennek, amely nem állatbarát.

Vannak olyan elfoglaltságok, amelyekbe állatokat nem igazán vonunk be, mert van nem kivitelezhető, vagy az állataink nem igazán kedvelnék a szituációt. Az evezés egyike azoknak, amely nem egy tipikus állati tevékenység. Csakhogy a gonden retriever kutyák általában szeretik a vizet, így az idős férfi kutyái is. Susie és Ginger rajonganak az evezésért is, ahogy a gazdijuk is, a 67 éves sebész is.

Azért, hogy közösen tudjanak hódolni a kedvtelésnek, így a férfi átalakította a kajakot úgy, hogy a kutyusok is kényelmesen elférjenek benne. Az egyik kutya a kajak első részében foglal helyet, a másik pedig hátul, a gazdijukat közrevéve. A kutyák izgatottan várják mindig a közös evezést. Habár csak a férfi evez a látszólag 3 személyes kajakban, amely valójában csak egy embernek jó. A másik két helyet csakis Ginger és Susie foglalhatja el.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)