Jump to content

Leégett, de talpra állnak

2016. 02. 09. 06:00

Az állatbarátok gyakran összefognak, és ha minden összeáll, akkor szervezetté egyesülnek a tagok, hogy még erősebben képviselni és menteni tudják a bajba esett állatokat. A Cerberos Kutyaiskola is egy ilyen intézmény, de leégett.

A Cerberosban foglalkoztak azokkal a lefoglalt állatokkal, amelyeket mentálisan és fizikálisan is bántalmaztak gazdáik. Mert nem egy ilyen van sajnos. Csak találgatni tudnak, hogy ki vagy kik lehettek azok, akiknek a szemét szúrta az szervezet munkája. A kezdetektől azon dolgoztak a kutyaiskola emberei, hogy megakadályozzák a kutyák harcoltatását. Lehetséges, hogy ezzel áll összefüggésben a gyújtogatás.

A szervezet Facebook oldalán tették közzé a rossz hírt, amelyre nagyon sokan reagáltak. Kifejezték sajnálatukat a károkért és sokan felajánlották segítségüket is. Szükség is volt a dolgos kezekre, hogy a romokat el tudják takarítani. A tűz martalékává vált nagy mennyiségű kutyatáp, így a pótláshoz minden segítség jól jön. Nem adják fel. A kutyáknak nem lett a baja, a többit meg felépítik. Újra!

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu; fotó: flickr.com)