Jump to content

Kutyaparkoló, hogy az eb se maradjon otthon

2016. 04. 27. 19:00

A nagyvárosi élet zsúfoltságot, tömeget, idegeskedést is jelent. A személyautóvak való parkolás olykor lehetetlenné válik.

New York igazi metropolisz. Az a felhőkarcolókkal teletűzdelt óriási amerikai város, amely a kutya tartására nem éppen a legideálisabb. Ettől függetlenül sokan tartanak házi kedvencet, és a közeli parkokban sétálva igyekszik kiadni a kutyában rejlő mozgásigényt. Szerte a világban egyre több helyre engedik be a kutyusokat, de nem mindenhová, így nem is nézik jó szemmel őket. Marad tehát, ha otthon hagyják a kutyát.

Ezt az árt akarta kitölteni az a tervező, akinek agyából kipattant a kutyaparkoló. Ha valahová mennünk kell, akkor általában valamilyen közlekedési eszközt használunk. A biciklit tárolóba toljuk, az autót a parkolóban hagyjuk. Logikusan következik hát, hogy a kutyust kutyaparkolóba hagyjuk a bolt előtt. Kutya is velünk van, nem kellett otthon hagyni, ám a boltba sem vittük be. Úgy kell elképzelni, mint egy nagyobb csomagmegőrzőt, csakhogy ide táskák, szatyrok helyett a kutyust kell bezárni. A szabad kilátást ablak biztosítja a kutyának. Úgy tűnik, van is rá igény, mert száz dobozt fognak a városban elhelyezni.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; youtube.com/videó; flickr.com/képek)