Jump to content

Az újnál is újabb esély

2016. 04. 28. 06:00

A kutyatartók legtöbbe hiába imádja a fajt, mégis óvatosan bánnak a harci kutyákkal. A kutya olyan vérmérsékletű lesz, amilyenné nevelik. Egy staffordshire terrier balesetet okozott.

Nem szabadott volna ennek előfordulnia, mégis megtörtént. Amiatt pláne nem kellett volna a szörnyűségnek megtörténnie, mert a kutyának már esélyt adtak egyszer. Ez a harci kutya most egy kisfiúra támadt rá, teljesen váratlanul. A gyermek az udvaron játszott, látogatóban voltak a családnál. Nem csinált semmi ingerlőt, a kutya mégis támadón reagált. Annyira, hogy a gyermek egyik fülét le is cibálta. A gyermeket azonnal kórházba szállították és úgy tűnik, hogy megmentették a fülét.

Az új gazdija esélyt adott az új életre a kutya számára, ugyanis már el akarták altatni, de magához vette, hogy ez ne következhessen be. Most mégis újból támadt a kutya, amelyik újabb esélyt kap. Egy ilyen eb számára idegenek jelenlétekor szájkosárban ajánlott lennie, ám ezt a gazdája elhagyta. Emiatt nem ítélték halálra a kutyát, hanem szakértők kezébe kerül és kiképzést kap, gazdája ellen pedig eljárást indítottak.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép)