Jump to content

Hétvégi program tacskóval

2016. 05. 04. 06:00

Ha nincs még program hétvégére, de a kutyaszeretet határtalan, akkor találtunk egy jó kikapcsolódási lehetőséget szombatra.

Megrendezésre kerül 2016. május 7-én, szombaton a III. Tacskó Találkozó – Tacskó majális. A rendezvényre 13 és 19 óra között kerül majd sor. A belépés becsületkasszás rendszerű, ám az összegyűjtött pénz, mind a mentett kutyusok javára fordítják. Az ide rendezvény már a harmadik, amelyre több száz tacsit és gazdiját várnak az ország minden pontjából, de külföldről is érkezni fognak vendégek.

A találkozó szülőatya maga is tacskótulajdonos. A 3 éves Mazsi nevezetű tacskónak lehet köszönni a Tacskó találkozó létrejöttét. A kutyus volt az ötletadó, és a gazdi sem hitte, hogy ennyire hamar kinövi magát a szervezés.

A legtöbben kutyájukkal érkeznek, akár határon túlról is, ám nyugodtan meglátogathatják a rendezvényt olyanok is, akik kutya nélkül érkeznek. Az ott töltött idő garantáltan élményekkel teli lesz, ugyanis ügyességi versenyek, tombolasorsolás is lesz. A rendezvényen jelen lesz egy állatorvos, kutyakozmetikus, kutyafizioterapeuta is tanácsokkal látja el a gazdákat. Érdeklődhetnek kutyával történő nyaralási lehetőségekről, lehet fotózkodni is.
A befolyt összeg a Futrinka Egyesület kutyái részére lesz felhasználva.

Látogass ki a Strázsa Kutyaiskola helyszínre: Budapest, Népliget, Vajda Péter utca.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; youtube.com/videó; flickr.com/képek)