Jump to content

Jóval nagyobbnak tűnt, mint amekkora

2016. 09. 14. 07:00

A lakásban tartott kutyusok gazdija számára igazán fontos, hogy kedvence szőre meg legyen nyírva. A kisebb szőrzet kevésbé melegíti a kutyust a nyári hőségben és kevesebb munkával jár a bunda takarítása is.

A kint tartott vagy a lakásból kijáró kutyák számára is fontos, hogy bundájuk rendben legyen tartva, persze mindig vannak extrém esetek, amelyek az állatvédők és a kutyakozmetikusok találkoznak. Lazarus bundája óriásira nőtt.

Egy istállóban találtak rá arra a kutyusra, amelyik első látásra akár rackajuh is lehetett volna. Nem ismert, hogy mióta lehetett az istállóban a kutyus, de hogy elhanyagolt volt az első ránézésre is látszott. Alig tudták megközelíteni a kutyát, hiszen számos kacat mellett az állat ürüléke is gátolta az oda való bejutást.

Azt pontosan nem volt ismert, hogy mióta lehetett bezárva a kutyus, de egyáltalán nem gondoskodtak róla megfelelően. Nagy öröm volt onnan kiszabadulni, annál nagyobb ámulatot keltett bundájával. Úgy nézett ki, mint egy nagy vattapamacs. Egyértelmű volt, hogy ez nem tartható állapot, így rendezték a kutyus „frizuráját”.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép)