Jump to content

Ámokfutók rongyoltak a bolt falának

2016. 09. 16. 07:00

Autóvezetés közben sok mindenre oda kell figyelni. Soha nem lehetünk elég biztosak, mert tőlünk független történések is okozhatnak bonyodalmat és balesetet. Már az parkoló autóra is figyelni kell.

Az a gazdi, aki a kutyáit a kocsiban hagyta őrizetlenül, teljes biztonsággal állítható, hogy nem számított olyanra, ami végül megtörtént. A nő valószínűleg nagyon villámgyors vásárlást tervezett, mert nem is voltak sokan a boltban és az autót ezért sem állította le, valamint a nagy melegre való tekintettel a légkondi is így működhetett a járműben.

Kutyáit magára hagyva a járó motorú autóban, a két eb a vezetőülésre ült valószínűleg azért, hogy jobban ráláthassanak a gazdijukra. Amíg a gazdi vásárolt, addig a kutyusok az autó ülésein közlekedtek, ami olyan szerencsétlenül történt, hogy sebességbe kapcsolta az egyik állat az autót, amely elkezdett gurulni. Az irányt a bolt felé vették a kutyák, egyenesen neki a falnak. Szemtanúi voltak a bolt más vásárlói az eseménynek. Többen nem hittek a szemüknek, hogy a vezetőülésen kutyák vannak. Akár egy filmjelentbe illő részlet volt ez.

Szerencsére nem lett baja a jogosítvány nélküli ebeknek, de a bolt és az autó is minimálisan sérült meg.

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek (A kép illusztráció))