Jump to content

Kihagyott létszámellenőrzés

2016. 10. 31. 06:00

Az emberek féltve őrzik nehezen összegyűjtött értékeiket. Ha gyanúsat észlelnek, sokszor első útjuk a telefonhoz vezet, hogy a rendőrséget tárcsázzák.

Ez történt egy amerikai fiatallal is. Egy éjjel a fiatal férfi egyedül volt otthon, már aludt. Azaz nem is pontos ez így, ugyanis kutyáival együtt élet. A férfin kívül tehát még kutyái tartózkodtak vele otthonában. Arra ébredt, hogy zajt hall házából. A gyanúját, miszerint valaki jár a házban, csak megerősítették kutyái, akik heves ugatásba kezdtek.

Mielőtt még nagyobb baj történt volna, a férfi azt látta helyes cselekedetnek, hogy a rendőrséget értesíti. Ki sem mert szobájából mozdulni, még barikádot is épített maga köré, hogy így óvja meg magát, kutyáit.

Hamarosan ki is érkezett az adott címre a rendőrség és megkezdte az idegen keresését, a betörő elfogását. Csakhogy nem találtak senkit egy hatalmas termetű dán dogon kívül. Ráadásul a kutya a férfi sajátjáé volt, csak valahogy megfeledkezett róla. A dán dog a végig a tetőtérben volt, az ablakon keresztül kémlelte a környékét, az ő motoszkálását hallotta a gazdája.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)