Jump to content

Legénybúcsú és állatmentés kombinálva

2016. 11. 02. 06:00

A legény- és leánybúcsúknak hagyománya van sok helyen. A hamarosan férjjé vagy feleséggé váló fiatal megünnepelheti hajadonságát, függetlenségét, hacsak nem szakítja félbe egy kutya.

Amerikában fiatalok egy erdei házikót béreltek ki arra, hogy méltó módon meg tudják ünnepelni egyik barátjuk legénybúcsúját. Az egész hétvégés bulizás nem várt fordulatot vett akkor, amikor a kis ház ajtajában egy szomorú tekintetű, nyugodt természetű kutyus tűnt fel. Biztosan a finom illatok csalogatták oda, mert a fiatalok épp szalonnát sütöttek. A kutya szíve szerint maradt volna, hiszen éhes volt, ráadásul duzzadt emlői arról árulkodtak, hogy bizonyára egy vagy több kölyke is lehet valahol az erdőben. A nőstény kutyus kérőn nézett a férfiakra és az erdő felé is. Mintha jelezte volna, hogy vannak odakint még többen is.

Az emberek túlzott közeledését nem viselte el, de azt is látták, hogy nagyon alultáplált, és így nem hagyhatják, pláne, ha kicsinyei is vannak. A nőstény kutyus elvezette a férfiakat arra a helyre, ahol valóban a kölykei voltak, méghozzá hét kiskutya. Amilyen rossz állapotban volt az anya, olyan jó kondícióban voltak a kicsik. Az anyaállat majdcsak feláldozta magát kicsinyeiért. Az egész családot befogadták a legénybúcsút tartó férfiak és családjaik. A legszebb azonban az, hogy közel élnek egymáshoz, így minden kutyus találkozhat anyjával és testvéreivel is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)