Jump to content

Kettős esés

2017. 07. 13. 07:00

Az állatok olyan helyekre is bemerészkednek, amely veszélyes lehet. Bajba kerülhetnek, és önmaguktól nem is biztos, hogy ki tudnak szabadulni.

Ausztráliában ugyancsak ilyen esethez riasztottak tűzoltókat. Egy járókelő kétségbeesett kutyaugatásra figyelt fel. Egy aknából jött a hang. Mivel eszközök nélkül lejutni sem tudtak az emberek, így segítséget kértek állatvédőktől.

A kiérkező tűzoltók és az állatvédők kezdték meg a bajba jutott kutya mentését. Az aknában azonban nem csak egy kutya, hanem egy ijedt koala is tartózkodott.

A szakértő mentők olyan zsákot engedtek le, amelyet az állatok kiemelésére használnak. Kötélen eresztették le a zsákot és a kutya értette is, hogy mi a dolga, bele is ugrott. Azonnal ki is húzták, ám a koala feladta a leckét. Hozzá háló kellett, amivel nagy nehezen sikerült befogni. Az állat lehet, hogy annak köszönhette aknába esését, mert gondok voltak a szemével. Ez csak akkor derült ki, amikor állatorvos is látta a koalát. Csontja nem tört, ahogy a kutyusnak sem.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)