Jump to content

Szeretetet kaptak és adnak

2017. 09. 04. 06:00

Az állatmenhelyek az árván, gazdátlanul kóborló, éhező, beteg állatokat hivatott befogadni, gondozni, és ez a világ minden táján így van.

Ausztráliában is van egy állatmenhely, amely az olyan elhanyagolt, bántalmazott állatokat fogadja be, amelyek speciális ellátást igényelnek, és különleges szükségleteik vannak. Az ilyen állatok gondozása nagyobb türelmet kíván és olykor nagyobb kihívást is jelent a velük foglalkozó embereknek is.

Egy kutya, Jemelda és egy cica, Tahlia került a menhely oltalma alá. A helyzet és a hely hozta össze őket, és barátságot kötöttek. A menhely dolgozói is meglepődtek, hogy mennyire egymásra talált a fekete cica, és a fehér kutyus. Színeikben is jól kiegészítik egymást és nem félnek kimutatni szeretetüket egymás felé. Egyiküknek sem volt könnyű élete és könnyű helyzete. Amikor bekerültek a menhelyre, egymásban találták meg a barátot, a szeretetet. Együtt vészelték át a nehézségeket, és barátságuk azóta is tart. Olyan erősen sugározzák egymás felé és kifelé is a szeretetet, hogy a többi állat is sorra csatlakozott hozzájuk.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | awsm.buzz, thebestcatpage.com/képek)