Jump to content

Csapatokat alkotnak az állatbarátok

2017. 09. 22. 07:00

A normális értékrenddel bíró és ehhez méltó életet élő embert megrázza az ártatlan emberek és állatok elleni bántalmazás. Ez a természetes.

Márpedig ebből jócskán kapunk dózist az internet, a televízió, az újságok és a rádió révén. Sajnos a közvetlen közelünkben is élhetnek olyan emberek, aki nem úgy bánnak az állatokkal, ahogy kellene. Az ilyen viselkedésből az is kikövetkeztethető, hogy ha egy állatot képes valaki bántalmazni, megölni, akkor ezt akár embertársával is képes lenne megtenni. Aki normál érzelmekkel, empátiával rendelkezik, annak fülét és szemét bántják azok a hírek, amikor állatkínzásról esik szó.

Márpedig mostanában szinte minden napra jut valami borzalom. Gondoljunk csak vissza a megnyúzott cica esetére, aki nem is élte túl az esetet. Az állatbarátok zsebében kinyílik a bicska ilyen hírek hallatán. Még dühítőbb, hogy a rémtettet elkövetők szinte minden büntetés nélkül ússzák meg a dolgot.

Mostanra betelt a pohár, és önszerveződő csapatok alakultak és alakulnak szerte az országban, akik így próbálnak fellépni az állatkínzás ellen.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)