Jump to content

Luxusszálloda várja a kutyavendégeket

2017. 11. 19. 19:00

Már idehaza is vannak szálláshelyek, amelyek a kutyákat is szívesen fogadják, de az amerikai hotelhez egyik sem mérhető.

A New York-i intézmény nem csak azt jelenti, hogy fogadja a kutyavendégeket is, hanem ez a hotel kimondottan kutyusok számára létesült. Ide nem engedik be a gazdikat, ez a kényelem csak a kutyákat várja. Képzeld el, hogy ebben a hotelben az ebek eledelét külön mesterszakács készíti el, akinek szükséges, még dietetikus is szolgálatára áll. Sofőrök szállítják a kiskedvenceket egyik pontból a másikba. A szálloda öt csillagos, és ennek megfelelően igazi luxuskényelem fogadja az úri ebeket.

Hogy ne csak kényelem legyen, hanem szórakozás is, így egy kutyákra szabott játszótéren is lefáraszthatják magukat a kutyák. Sőt a szálloda edzőterme is csak arra vár, hogy mozgásban tartsák a kutyákat.

Olyan luxusra kell gondolni, ami még az emberek számára is nehezen elérhető. A szálloda szolgáltatásait igénybe lehet venni nap közben is, de akár ott is aludhatnak a kutyák, ha a gazdi kénytelen elszabadulni kedvence mellől.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)