Jump to content

Bánatába és magányába halt bele a hűséges eb

2017. 11. 20. 07:00

Sok történetről olvashattunk már, amely a kutya hihetetlen hűségéről szól. Némelyik hűséges eb emlékére még szobrot is emeltek. A kolumbiai kutyusnak is illene egy szobor.

Nem ismert a kutyus előélete, sem a gazdája, azonban a reptéren termett egyszer csak egy kutyus. Barátságos, kedves, de nagyon szomorú. Mintha valakit kikísért volna a reptérre, hogy el tudjanak búcsúzni. Csak várt és várt.

A reptéren dolgozók természetesen hamar felfigyeltek a kutyusra, aki ugyanazon a helyen ücsörgött és nem ment arrébb. Már jó ideje a reptéren volt, etették, itatták is az állatot, de mintha tudatosan készült volna a halálra, nem fogyasztott semmit.

Mintha a szomorúsága miatt lemondott volna az életről. Ezért is gondolták, hogy a gazdája után áhítozik. Már egy hónapja a terminálban volt, amikor végül egy sarokba kuporodott be, és szó szerint a halált várta. Ez volt az a pont, amikor a reptér dolgozói hívták az állatvédőket.

Volt esély arra, hogy időben segítenek a nagyon legyengült kutyuson, meg is tettek ennek érdekében mindent, azonban ez a hűséges kutya tényleg menni akart. Belepusztult abba, hogy magára hagyta gazdája.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)