Jump to content

Együtt éltek és együtt is haltak

2017. 12. 05. 06:00

Egész életükben felelősek vagyunk azért azokért az állatokért, akiket magunkhoz veszünk. Mindegy, hogy honnan kerül hozzánk, életük végéig gondoskodnunk kell róluk.

Az amerikai férfi nem tudott elsétálni a kóbor kutya mellett csak úgy. Magához vette, mert szorult helyzetben volt ő maga is. Nem hagyhatta magára a kutyát. Annyira megtalálták egymást, hogy a legjobb barátokként folytatták életüket immáron közösen.

Minden szépen alakult, a férfi a kutyájából merített erőt ahhoz, hogy végleg letegye az alkoholt. A kutyus jó terápiás állatnak bizonyult, mert súlyos depressziójából is kigyógyult a férfi.

Amikor már minden úgy tűnt, hogy rendben van, akkor a sors közbeszólt. Egy séta alkalmával a kutya a vasúti sínekre futott. Egyszer már megmentette a gazdi a kutyust, de ismét meg akarta kísérelni. Nem sokat gondolkodott, és az eb után iramodott, a vonat azonban elütötte mindkettőjüket.

A férfi fia ismerte az apja és annak kutyája történetét. Habár a férfi megmentette a kutyust, de a négylábú is sokat tett azért, hogy az apa utolsó éveit tisztán és boldogan élje le egészen addig, amíg a végzet közbe nem szólt. Egyértelmű volt a fiú számára, hogy apját és az apa kedvencét közös sírba helyezi örök nyugovóra.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)