Jump to content

Munka közben közös szelfi

2017. 12. 12. 07:00

A postásoknak nemcsak a kikézbesítendő levelekkel kell megbirkózniuk, hanem az emberekkel is beszélniük kell, és nem ritka, hogy a háziállatok is megkörnyékezik a kézbesítőt.

Nem egyszer támad a postásokra egy-egy területét és gazdáját védelmező eb. De nemcsak a postások közelébe kerülhet kutya, hanem a futárok is. A munkájuk nagyjából hasonlatos a postásokéval, így a futárok is gyakran találkoznak a kézbesítendő csomag átadásakor a címzett kedvencével.

Akad olyan eset, hogy a kutya nem jól fogadja a futár közeledését, de éppen ezért van a felkészült csomagküldő munkatársnál jutalomfalat. Egy amerikai futárnál nemcsak azért van mindig valami finomság, hogy a területét olyan nagyon védelmező állatot megbékítse. Sokkal inkább hajt egy-egy közös fotóra. Az amerikai kézbesítőnek ugyanis az a szórakozása, hogy amelyik kutyus nem bánja, közös képet készít vele, majd a Facebook-on közzéteszi. Már nem csak egyedül leli abban örömét, hogy a kutyákkal fotózkodjon, hanem már más munkatársai is követik a példáját. Nemcsak a gazdiknak hoznak örömöt, hanem a kutyáknak is a némi finomsággal.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)