Jump to content

Gazdája elvette tőle két lábát, de kapott újakat

2017. 12. 22. 06:00

Bármelyikünket érhet baleset, így az állatokat is. Olykor az amputációval lehet megmenteni az életet. A művégtaggal visszakaphatja ember és állat is a helyváltoztatás lehetőségét.

Cola egy rendkívül kedves kutyus. Gazdája azonban egyáltalán nem így látta. Vagy csak azon a napon nem, amikor rémséges dolgot művel saját kiskutyájával?

A még fiatal állat azt csinálta, amit egy féléves kutya általában szokott. Minden, ami körülötte van, játék. Cola a gazdi cipőjét is kiváló rágókának találta, csakhogy az elborult agyú gazdi annyira begőzölt a kutya tettére, hogy elővett egy kardot és a kutya felé lendítette. Ez a kutyus mellső két lábának levágását eredményezte.

Túlélte a vérengzést Cola. A most kétéves kutyus most pedig újra visszakaphatta a mozgás élményét, a szabadságot, ugyanis művégtagokat kapott. Hasonló anyagból készítik el a paralimpikonok protéziseit is.

Csak néhány percbe telt, amíg Cola megszokta az új lábakat, és ugyanolyan elánnal futkosott és játszott utána, mint egészséges végtagú társai.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | countryliving.com, nydailynews.com/képek)