Jump to content

Nehéz út vezetett a bizalomig

2018. 01. 16. 07:00

A menhelyre bekerült állatok egy részének előző életére sosem derül fény, így azt sem lehet tudni, hogyan éltek korábban.

Más a helyzet a rossz körülmények közül kimenekített állatokkal kapcsolatban. Az állatvédőket sokszor hívják olyan helyre, olyan állathoz, hogy kimenekítsék őket a szörnyű körülmények közül.

Egy menhelyre bekerült kutyus az átlagosnál is sokkal jobban rettegett mindentől és mindenkitől. Hiába telt az idő, hiába szokta meg a környezetet, bizalma mit sem változott. Weezy-nek nevezték el a kutyust, amelyik mindentől összerezzent és egész testében remegett. Ilyen személyiséggel azonban nagyon nehéznek ítélték, hogy gazdit találjanak a félős kutyusnak.

Egy valaki mégis jelentkezett erre a szerepre. Egy nő vállalta, hogy hazaviszi és megpróbálja megnyugtatni a kutyát, és megszerettetni magát Weezy-vel. Nemcsak a lelke volt rossz állapotban, de a teste is. Nagy feladatot vállalt magára az új gazdi, hiszen a mindentől félős kutya tényleg mindentől rettegett. Nagyon hosszú időbe telt, mire az új gazdi tényleg beférkőzött a valószínűleg sok megpróbáltatáson keresztülment kutyus életébe. Az áttörés akkor következett be, amikor a gazdi babát várt. Már akkor közelebb kerültek egymáshoz, és minden egycsapásra megváltozott, amikor a baba meg is született.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | dailymail.co.uk/képek)