Jump to content

A terv jónak tűnt, mégsem sikerült

2018. 01. 22. 06:00

Az állattal való utazás feltételeit komolyan be kell tartani. Egyes légitársaságok már megengedik, hogy az utasok között kutyák utazzanak, de a legtöbb légitársaságnál csak a csomagok közé férnek az állatok.

Egy kínai fiatal nő azonban túl akart járni mindenki eszén. Úgy akarta kiskutyáját felcsempészni, hogy észrevétlen maradjon. Hogy tudta ezt megcsinálni?

Nos, a terve jó volt, majdnem sikerrel ki is vitelezte tervét. Majdnem. Kitervelte az egészet. A megvalósításhoz vásárolt egy olyan álpocakot, amely a várandós kismamák pocakját imitálja.

A terhespocak párna létezése is sokaknak fejtörést okoz, hogy vajon azt miért találták ki, mi a funkciója, ám most értelmet nyert. Vagy ha azt nem is, de funkciója legalább volt.

A fiatal nő ugyanis a ál terhes szilikonpocakot a kutyussal töltötte ki. A valóban várandós nőknek is mozog a babájuk a pocakjukban, és a fiatal kínai nőnek is mozgott a hasa. Ficánkolt benne a kiskutya, ettől furcsán viselkedett. Ezzel hívta fel magára a figyelmet. Hamarosan a rendőröknek is egyértelmű lett, hogy mi történik a fiatal nő hasa táján. Természetesen nem ülhetett repülőre.

(Forrás: otthonikedvenc.hu | tr.aliexpress.com, funpromogift.com/képek (A képek illusztrációk)