Jump to content

Ha türelmetlen lennél

2018. 02. 21. 19:00

A kutyák azok, akik úgy fogadják el gazdájukat, ahogy vannak. Nem várja, hogy az ember megváltozzon. Feltételek nélküli hűséggel ragaszkodik gazdijához.

Ahogyan teszi a tacskó is, aki gazdájával sétál. Inkább tűnik úgy, hogy a bácsit sétáltatja a kis kedvenc. A néhány másodperces videónak annyi mondanivalója van.

Nem mondunk újat, hogy pörgős az életünk. Türelmetlenek vagyunk, bármerre megyünk. Gyermekeink már ebbe a zűrzavarba születnek, nekik már ez lesz a természetes. Az a generáció, aki mást élt meg gyermekkorában, frusztrálhatja a kor jelensége. Az idős társadalom képviselői pedig azért küzdenek, hogy életüket nyújtani tudják.

Az idős úr ezért is indult sétára. Pórázra kötötte tacskóját és együtt vágtak neki a talán nem is nagy, de időben annál nagyobb útnak. Lehet, hogy a tacskónak lenne kedve egy kicsit szaglászni, kicsit rohangálni, mégis hihetetlen türelmet és nyugalmat biztosít gazdája számára. Az ingatag lépteket csak megnehezítené azzal a kutyus, ha húzná öreg gazdája kezét, ezért ügyesen, az idős úr lépteihez igazodva teszik meg a távot.

Mindenki vonja le a tanulságot maga a látottakból.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk) | youtube.com/videó)