Jump to content

Igazi túlélő a kukába került kutya

2018. 02. 21. 06:00

Naponta sok kutya dönt úgy, hogy amint lehetősége adódik, megpróbálja a szabad és gazditól független életmódot. Vagy bejön, vagy nem.

Az eltűnt és szertett kutyát a gazdik keresni szokták, sok esetben eredményesen is. Máskor nem látják élve kedvencüket, vagy pedig ismeretük sincs arról, hogy kutyájuk merre lehet, él-e egyáltalán. A menhelyekre sok szökött kutyát szállítanak be, nem véletlenül túlzsúfoltak világszerte ezek az intézmények.

Az ausztrál család már Zoro, a jack russel terrier keresésére indult, de sehol nem találták. Nem is csoda, hiszen senki sem látta a szeleburdi kiskutyát. Az, hogy mi történt vele, csak onnan ismert, hogy egy biztonsági kamera rögzítette. Valószínűleg valamilyen csábító illatot érzett a szemetesben a kutya, ezért beugrott oda. A konténer ürítésével megbízott emberek pedig akkor értek ahhoz a szemeteshez, amelyikben a kis kutya is volt. Nem tudott onnan kiugrani, hanem további a kukáskocsi tartályába került. Ha ez még nem lenne elég, a kukásautó tömöríti a szemetet, hogy minél több hulladékot tudjon elszállítani. Így nem volt elég az, hogy a kukáskocsi tartályába került, de még a préselővel is majdnem találkozott. Sőt a nyakába több adag szemetet is szórtak a munkások, hiszen nem tudták, hogy a tartályban egy kutya az életéért küzd. A felvétel alapján úgy tűnt, hogy véget ér a kutyus, végül mégis képes volt minden nyakába ömlő nehézséget, prést maga mögött tudni. Ettől függetlenül súlyosan megsérült, eleve csoda, hogy az egészet túlélte. Állatvédők kezei között gyógyul, de a gazdi és kutyája már újból egymásra talált, így talán még a gyógyulás is gyorsabb lesz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)