Jump to content

Nem volt elég, hogy kidobta, még ragasztót is használt

2018. 03. 06. 20:00

Egy kutyának, amelyik gazdi mellett élt egykor, tőle úgy szabadulnak meg, hogy egyszerűen csak kirakják a szűrét egy elhagyatott, az addigi otthonától távoli helyen, ez a legnagyobb szívfájdalom.

Hiába keresi, várja gazdáját, nem jön érte senki. Hazamenni sem tud, mert azt sem tudja, hol van. Hány, de hány kutyával teszik meg ezt, de mégis ott van az esélye annak, hogy útra keljenek, és valaki megtalálja vagy befogadja őt.

Az Amerikában élő fiatal kutyustól is meg akart szabadulni a gazdája. Neki azonban annyi nem volt elég, hogy egy kietlen helyen kitegye megunt, felesleges kutyáját. Valami sokkal elképesztőbbet tett a gazdi – ilyen nagy szavakkal esetében nem is kellene dobálózni ­–, ugyanis mielőtt az országúton kitette a volna kutyáját, azelőtt még a fiatal kutyus szemeit és száját is összeragasztotta pillanatragasztóval. Bizony. Nyolc hónapig nevelgette a kutyát, majd egyszer csak úgy döntött, hogy nem kell neki. Ahelyett, hogy gazdit keresett volna neki, vagy menhelyen leadja, inkább pillanatragasztót használt, és kidobta. Felfoghatatlan.

Ebben az állapotban talált rá a kutyusra az országúton utazó nő. Nem hagyta magára, hazavitte. Csak otthon látta meg, hogy milyen sérülései vannak a kutyusnak. A nő számára egyértelmű volt, hogy ezt direkt csinálta valaki, de az állatorvos ebben megerősítette. Azóta is kezelik, amire a kutyus szervezete jól reagált, de egyik szeme még így is veszélyben van.

Az elkövetőt keresik, nyomravezetői díjat is felajánlottak annak érdekébe, hogy elkapják azt, aki ilyenre képes.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A kép illusztráció)