Jump to content

Egy családban két hős is van

2018. 03. 09. 07:00

Vannak helyek, ahol még nappal is veszélyesebb, mint máshol. Csakhogy bűnözők bárhol élhetnek, és bárhol megtámadhatják azt, akitől valamit remélnek.

Egy Amerikában élő család élte átlagos életét. Aznap délután a 16 éves fiú volt csak otthon, de nem teljesen egyedül, hanem kutyájuk társaságában. A németjuhász kutyus igazi házőrző módjára viselkedett. Mindent meghallott, így azt is, amikor aznap egy betörők ólálkodtak a ház körül. Nem sokkal később be is törték az ablakot, és bejutottak a házba.

Ezt már nemcsak a kutya hallotta meg, hanem az emeleten lévő fiú is. Sejtette, hogy valaki betört hozzájuk, ezért ijedtében bebújt a szekrénybe és hívta a rendőrséget. A lehető legjobban járt el, ahogy kutyája is a hozzá fűzött remények szerint cselekedett, védte gazdáját, otthonát.

Erre a két betörő védte magát, le akarták állítani a kutyát, ezért rugdosni kezdték. Rex, a család kutyája meg is sérült és felszaladt az emeletre. A betörők is követték és módszeresen elkezdték a ház feldúlását értékek után kutatva. A németjuhász azonban itt is rájuk támadt. Ezúttal azonban sokkal hatásosabban igyekeztek leállítani a házőrzőt, három lövést adtak le rá.

A fiú hívására reagálva a rendőrök nemsoká a helyszínre értek, a betörők ezt meghallva elmenekültek a házból. Mielőtt a zsebkendőt készítenétek, a hő kutya nem halt bele sérüléseibe, de súlyosan megsérült. A szülők hálásak lehetnek fiuknak és kutyájuknak is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)