Jump to content

Kutya és gazdája együtt betegeskedett, együtt gyógyult

2018. 03. 09. 20:00

Korunk rettegett betegsége a rák, amely az emberek között ugyanúgy fellelhető, mint az állatoknál.

A Mexikóból Angliába költözött nő kutyájával élt együtt. Figyeltek egymásra. Éppen ez vezetett oda, hogy a gazdi simogatás közben észrevett kedvence testén egy furcsa kidudorodást. Nem késlekedett, Ezután egyre több púp jelent meg a kutyus testén. A nő állatorvoshoz vitte kedvencét, aki nem tudott jó hírrel szolgálni. A border collie fajtájú kutyus emlőjét és nyirokrendszerét is megtámadta a gyilkos kór.

A gazdi és férje elszomorodott a hír hallatán, hiszen a kutyus családtag volt. Az első sokk után azt határozták el, hogy bár nem tudni mennyi ideje van még hátra a kutyusnak, de mindenképp igyekeznek számára szép és nyugodt életet biztosítani. Egy év múlva azonban a kedvenc állapota nem változott, vagyis nem rosszabbodott, és élt. Még arra is lehetőség nyílt, hogy a daganatokat eltávolítsák.

A házaspár úgy élte napjait, hogy a kutyára koncentráltak, ám akkor kapták az újabb sokkoló hír. A nő mellkasában is daganat növekedett. Műtétek és kezelések vártak a nőre is, de kutyája mindvégig mellette volt, együtt gyógyultak. És tényleg gyógyultak, mert mindketten életben vannak azóta is, amióta felállították számukra a végzetes kór diagnózisát és kevéske időt jósoltak nekik. Mindennek már több éve.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)