Jump to content

A legjobb ember talált rá Frodóra

2018. 04. 17. 07:00

Az állatvédőknek sajnos sok a dolguk. Kutyákat, macskákat, haszon- és háziállatok is segítségükre szorulnak. Frodónak a rátalálója segített.

A horvátországi nő az utcájukban figyelt fel a kóbor állatra. Eleinte azt sem tudta kivenni, hogy milyen állatról volt szó, ugyanis kutya mivoltát teljesen elveszítette szegény állat. Külseje nemcsak ápolatlan volt, de a betegsége miatt egyenesen riasztó látványt is nyújtott. A horvát fiatal nő mégsem engedte tovább. Befogadta a rossz fizikumú és lelkileg is meggyötört kutyust.

Azt sem tudta megjósolni a kutya befogadója, hogy vajon életben marad-e védence, mert annyira meggyötört volt a kistestű kutya teste. Az egyik szemére láthatóan vak kutya azonban túlélte az első estét, aztán a következőt és a következőt is. Ezután már nevet is adott a magához vett kutyusnak. A gubancos bundája miatt a Frodo nevet kapta, A gyűrűk ura film karaktere után.

Az állatorvosként dolgozó nő nagy kihívások előtt állt, amikor Frodót kezelni kezdte, ugyanis a szemét ki kellett operálni, rühes volt. Nem lehetett tudni, hogy mennyire ereje maradt a küzdésre a csontsoványra lefogyott kutyának. Nemcsak a folyamatos táplálás, de a gondoskodás és a szeretet is meghozta Frodo élni akarását. A pamaccsá összeállt bundájától megszabadította újdonsült gazdija, további betegségeit is kezelte, és nem is olyan soká egy csinos kistestű kutyus vált belőle.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | boredpanda.com, smalljoys.tv/képek)