Jump to content

A rák mackóvá változott

2018. 05. 02. 07:00

A velünk élő állatokat is érheti baleset és megbetegedés is sújthatja őket. A bernáthegyi kutya esetében is valami komoly bajra gondoltak a gazdik.

Egy ideje észrevették, hogy a nyolcéves kutyusuk, Maisy hangulata, étvágya sem ugyanolyan. Valami nagy bajt feltételeztek nála, ezért állatorvoshoz vitték. A doktor tapintás alapján is csomókat érzett a kutya szervezetében, és a CT vizsgálat is megerősítette, hogy Maisy testében négy nagyobb daganat növekszik, így hivatalosan is daganattal diagnosztizálták a kutyust.

Nem adták fel a betegséggel elleni küzdelmet, ezért úgy döntöttek, hogy megpróbálják műtét útján eltávolíttatni a daganatokat. Amikor a műtétre sort kerítettek olyan történt, amire az orvos sem számított. A daganatok ugyanis nem azok voltak, hanem játékmacik, amiket Maisy egykor elfogyasztott. nagy problémát okoztak volna ugyan a játékmacik, ha továbbra is a kutya testében maradnak, de az eltávolításuk után felépül a bernáthegyi és még csak rákkal sem küzd.

Ez az a hír, amelynek a lehető legjobban örültek a gazdái. Talán az összes apró plüssmackót eldugják ezek után a jámbor Maisy elől.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)