Jump to content

Gyilkos állatorvos

2018. 05. 03. 06:00

Az állatorvos az a személy, akiben bízunk, amikor kezei közé adjuk beteg kedvencünket. Nem mindenkinek hivatásként tekint a munkájára.

Az Amerikában élő, magát venezuelainak valló férfi állatorvosként dolgozott. A munkáját azonban egészen más megközelítésben végezte, mint más orvos kollégái. Az állatorvosok a beteg állatok meggyógyításán fáradoznak, a betegségek elkerülése érdekében is lépéseket tesznek. Sok ideges gazdi minden bizalmukat az állatorvos szakértelmébe veti.

Az állatorvos akkor került a rendőrök látókörébe, amikor egydrogbanda több tagját elfogták. A szálak a Spanyolországban élő és dolgozó állatorvoshoz vezettek, aki kölyökkutyákat használt fel arra, hogy drogot csempésszenek az Egyesült Államokba. Aki arra tette fel az életét, hogy állatokat mentsen, a pénz érdekében még arra is képes volt, hogy kiskutyákat öljön meg. A drogot ugyanis kutyusok testében igyekeztek csempészni. A zacskókat folyékony heroinnal töltött meg, amelyet a kölykök testébe varrt bele. A veszélyes csempészés nemcsak a drogbanda tagjainak volt az, hanem a kutyáknak is. Ha a zacskó sérül, akkor a kutya élete veszélybe került. Így pusztult el három kiskutya. Amikor a bandát elkapták, három kölyök már elpusztult, többen elszöktek, de kettőt így is sikerült befogni és örökbe adni. Sőt az egyik mentett kutyusból kábítószer-kereső kutya lett.

Az állatorvos elleni eljárás megkezdődött, a férfi ártatlannak vallotta magát, de majd a bírák eldöntik sorsát.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)