Jump to content

Pacsi!-t adnak nekünk

2018. 05. 07. 06:00

Láttátok a tévében a kutyás reality-t? Nem? Azt sem tudtátok, hogy már van ilyen? Az RTL Klubon hetente láthatjátok.

A műsor főszereplője Kevin, a címe pedig Pacsi! Május 5-én adták le az első adást. A kutyás reality fő célja a városi gazdik minél több és fontosabb információt nyerjenek a kutyatartásról. Egy még fontosabb cél, hogy a nézők közül fogadjanak örökbe menhelyi kutyusokat. Így segítik a gazdátlan kutyákat szerető családba.

A műsor fő jellemzője, hogy nem előre megtervezett szituációkat mutatnak be, hanem ahogy a kutyanevelés során tapasztalható, nem minden előre kiszámítható, és a kutya nem biztos, hogy azonnal azt csinálja, amit a gazdi szeretne.

A műsorvezető páros Kevin kutya és Molnár Karesz kutya-gazda kapcsolata is az menhelyen kezdődött, így igazán hiteles támogatói az örökbefogadásnak.

Egy menhelyen élő kutyus sokat megélhetett már, mire új gazdájához kerül. Ez az élet újdonság a kutyának és a gazdinak is, de felelősséggel tartozik a magához vett ebért, ezért számításba kell venni, hogy évekre lekötelezte magát egy (vagy több) négylábú társ mellett.

A Pacsi! által láthatunk nagy egymásra találásokat menhelyi kutyusok és új gazdijuk között. Szombat délelőtt az RTL Klub kutyás műsorát érdemes lesz nézni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)