Jump to content

Vadállatot dédelgetett

2018. 05. 09. 20:00

A kutyát és macskát már az apró gyerekek meg tudják minden más állatfajtól különböztetni. Főleg azért, mert a legtöbb családban vagy egyik fajból, vagy a másikból, netán mindkettőből van otthon is.

A kutyát mindenki felismeri. Gondolnánk mi. Egy kínai nő azonban mellé nyúlt eléggé, amikor kutyát akart venni. Azaz megvette az általa japán spiccnek vélt kutyust. Kutyaként bánt az állattal, és mindent úgy csinált, ahogy egy felelős gazdi saját kedvencével tenne. Egy idő után azonban a hófehér bundájú „kutya” nem volt hajlandó megenni a kutyaeledelt.

A fiatal állat bundája is másabb volt, és egyre több oka volt azt feltételezni, hogy ez a kutya nagyon más, mint a többi. Egy idő után az is feltűnt a gazdinak, hogy az ő kutyája nemhogy ritkán ugat, hanem sosem.

Ez a sok furcsaság arra késztette a nőt, hogy a helyi állatkertet felkeresse kedvencével együtt és segítséget kapjon. Ott tudta meg, hogy sejtése igaznak bizonyult, hiszen a kutyának vélt állat valójában egy róka, amely ennél csak nagyobbra fog nőni. Nem egy tipikus házi kedvenc, és egy lakás nem a róka legideálisabb lakhelye, ezért a gazdi úgy döntött, hogy az állatkertben hagyja a szelíddé vált rókát.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)