Jump to content

Kutyás program hétvégére

2018. 05. 10. 07:00

A hétvége már közeleg, így egy kiváló hétvégi programra szeretnénk elhívni mindenki figyelmét. A főszerepben a kutyák lesznek.

Állatvédők, menhelyek nem győznek eleget beszélni a felelős állattartásról, így van munkájuk bőven. Olykor különösen kegyetlen esetekkel kénytelenek találkozni, pedig mindez elkerülhető lenne, ha az ember tisztában lenne azzal, hogy mit vállal akkor, amikor egy állatot vesz magához.

A Belvárosi Kutyafesztivált a Vigyél Haza Alapítvány és az ötödik kerületi önkormányzat együttesen szervezi meg a felelős állattartás jegyében. Az egész napos rendezvényen lehetőségük lesz a gazdiknak és a kutyusoknak is jól érezni magukat. Ügyességi- és kvízjátékok, chip leolvasás, kutyakozmetika és egészségügyi tanácsadás, különböző bemutatók, gyermekprogramok, kézműveskedés várja az érdeklődőket. Lehetőség lesz megismerni az első kutyabarát benzinkutat és bankot is. Sőt, az első száz, kutyájával érkező a kutya nevével gravírozott bilétát kap. Ez a rendezvény nemcsak a kutyások számára lesz élvezetes, ugyanis azokat is szívesen várják, akik szeretik az ebeket, de sajátjuk nincs. Számukra lehetőséget biztosítanak arra, hogy kutyusokat sétáltathassanak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)