Jump to content

Egy nap alatt 3 „gazdi”

2018. 05. 15. 06:00

Vannak kutyusok, amelyeknek hétköznapjai szinte csak a pihenésről szólnak, mert a gazdik dolgoznak. Más kutyák, amint lehetőségük van, azonnal kihasználják az alkalmat, hogy ingerdúsabbá tegyék saját életüket. Megszöknek.

Az ország, de a világ összes országában jellemző, hogy sok a gazdátlanul, fedél nélkül élő kóbor állat. Az állatvédőknek van dolguk bőven, a menhelyek mindenhol zsúfoltságik teltek.

A Törökszentmiklóson eltűnt kutyára is ez a sors várhatott volna, de nem így történt. A gazdi, miután észrevette, hogy fajtiszta francia bulldog kutyusa eltűnt, azonnal az internet segítségét is bevetve indult annak keresésére. Amíg az interneten keringett a nő segítségkérő üzenete, addig ő maga a város kutatta át, hátha megtalálja.

Ezzel párhuzamosan azonban egy másik hölgy otthonánál feltűnt a keresetett kutyus. Nem hagyta, hogy tovább kóboroljon, látszott az eben, hogy gondozott állatról van szó. A megtaláló nő ugyancsak az internet segítségével kereste a kutyus igazi gazdiját. Lett is eredmény, ugyanis a megtalálónál jelentkezett egy férfi azzal, hogy elvinné a kutyust, ha más még nem tette. Így történt, hogy a kutyus illetéktelen kezekbe került. Ám nem sokkal később az igazi gazdi is megjelent a megtaláló házánál, aki már nem találta ott saját kutyáját, azonban megtudta a fiatal férfi nevét és címét.

Azonnal kutyája után ment, de a férfi tagadta, hogy nála lenne a kutya, annak ellenére, hogy az igazi gazdi felismerte kutyájának ugatását. Nem volt mit tenni, mivel nem jutottak dűlőre, így a nő hívta a rendőrséget. Ilyen kálvária során jutott vissza igazi gazdijához a blöki.

Nem ismert, hogy a kutyust mennyire viselte meg az, hogy egy 24 óra leforgása alatt 3 „gazdija” is volt, még ha ebből kettő ideiglenesen, és egy jogtalanul is. A férfi ellen lopás gyanúja miatt eljárást indítottak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/képek)