Jump to content

Borzalom a kutyakiállításon

2018. 05. 20. 08:00

A kutyakiállítás általában kellemes programot ígér az embereknek. A versenyző kutyusok és gazdáik számára inkább izgalmas, de ami a szlovák kutyakiállításon történt, az megrázó volt.

A kutyakiállítás a kutyák versenyeztetésén túl számos érdekes programot is jelent az odalátogatóknak. A losonci megmérettetés sem ígérkezett másmilyennek. Sok gazdi tudatosan készíti fel kedvencét az ilyen alkalomra, hogy kedvence a lehető legjobb formáját mutassa a versenyen. Mindenki izgalommal várja a bírák döntését, ahogy annak a yorkshire terriernek a gazdája is, akit végül győztesként neveztek meg.

Még fel sem tudott ocsúdni a gazdi az öröméből, amikor váratlanul tragédia történt. Az egyéves kiskutyát kezében tartó nő mellett ugyanis egy másik, nagytestű kutya szó szerint bekapta a yorki fejét. A megvadult moszkvai őrkutya ki sem engedte a szájából a „potya falatot”, ráadásul a nagy kutya gazdája megpróbált még a helyszínről is eliszkolni. Őt a rendőrök elfogták. Elmondása szerint annyira megrémült kutyája viselkedésétől, hogy nem tudta kezelni a helyzetet. Ez nem csoda, de nem a legjobb választás volt megszökni.

Mindeközben a kiskutyát megpróbálták kiszabadítani a nagykutya szájából, ami csak nehezen sikerült. Még életben volt szerencsétlen kutyus, de olyan súlyosan sérült, hogy nem tudták megmenteni.

Valószínűleg volt annak előjele, hogy a nagy kutya felfigyelt kisebb társára, azonban a nagy örömtől ezt sem a kiskutya gazdája nem vette észre, mint ahogy az őrkutya tulajdonosa sem.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | képek: flickr.com/kép (A képek illusztrációk)