Jump to content

Megcsapja őket a halál szaga

2018. 06. 07. 20:00

Az állatok gyógyító ereje, közelségének jótékony hatása ismert. Eleve jó hatással vannak ránk, de némelyik megérzi, ha közeleg a vég.

Egy cicát az idősek otthonában élők befogadtak. A cica barátságos volt, de egy idő után megfigyelték, hogy a cica egyes személyek mellett elidőzik. Addig van a társaságukban, míg nem távoznak az élők sorából. A cica, mint valami szenzor, jelzi a lakók halálát. A macskák tehát képesek ilyenre, de nemcsak ők, hanem a kutyák is.

Félelmetes, de mindkét háziállatunk előre jelezheti a halál közeledtét. Különleges képességükkel, a túlvilággal is kapcsolatban állnak.

Csodálatosak a velünk élő állataink, mert a túlvilági látnoki képességük mellett, iránytű nélkül tudnak tájékozódni, megérzik a földrengést is.

Figyeltek már meg olyan házi kedvenceket, akik egy bizonyos pontot meredtek a falon, és sokáig meredten bámulták, ráadásul ezt többször is megtették. Ekkor többen már azt sejtették, hogy szellemet látnak ilyenkor. Ahogy a szellemeket is látják, úgy az élet végét is megérzik. Főleg, hogy szaglásuk sokkal jobb, mint az emberé. A halál beállta előtt már megkezdődnek a testben biokémiai folyamatok, amelyeknek szagát megérzi a kutya és a macska is. Erre még az ember is képes lehet, de a kedvenceinknek sokkal jobb az orruk.  

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: flickr.com (A képek illusztrációk))